„Paczki z uśmiechem” – dla dzieci

></p>
<p style=

W duchu wspólnoty i łączności chcemy pielęgnować tą radość w naszych milusińskich wspólnie z #KulczykFoundation. Dlatego przygotowaliśmy paczki z produktami spożywczymi dla dzieci i młodzieży z naszych świetlic oraz dla podopiecznych ze Szkoły Specjalnej z Sokołowa Podlaskiego, którzy uczestniczą w programie „ŻÓŁTY TALERZ”.

Świetnie, że możemy przyczynić się do radości najmłodszych! No i każdy łasuch coś znalazł dla siebie! Ale to już nasza słodka tajemnica:) Dziękujemy naszym Paniom: Katarzynie Sollich, Monice Kałuskiej, Katarzynie Trzyna, Monice Radziszewskiej oraz zespołowi ze szkoły specjalnej za osobiste przekazanie paczek dzieciom. Jesteście wyjątkowi i niezastąpieni!

W ramach wsparcia dożywiania oraz preferowania zdrowego stylu życia wśród naszych podopiecznych, nieodzownie pomaga nam rodzinna organizacja pomocowa Kulczyk Foundation, dzięki dofinansowaniu w ramach programu Żółty Talerz, przez cały okres szkolny dzieci miały zapewnione ciepłe posiłki, a co najważniejsze – zdrowe. Spotykaliśmy się także na warsztatach wspólnego przygotowywania pysznych pełnowartościowych posiłków oraz zdrowych przekąsek.

Bardzo nam Was brakuje i tęsknimy za Wami, kochane dzieciaki! Dlatego taka mała niespodzianka. Ale to nie koniec naszej przygody. Możecie obejrzeć przygotowane specjalnie dla Was przez p. Anetę i małą Zuzię, wspaniałe przepisy, a także krótkie filmiki zapraszające do wspólnego gotowania i tworzenia zdrowych i kolorowych smakołyków we własnej kuchni. Zobaczcie sami… czy jesteście już głodni? Zapraszamy do naszej kuchni. Wspólnie przygotujmy coś zdrowego i smacznego!