Spotkanie Pokoleń

Wakacyjna przerwa już się skończyła w Warsztatach Terapii Zajęciowej w Bielsku Podlaskim.  Pierwszą wycieczką  po przerwie był wyjazd 03.08.2019r. do Domu Pomocy Społecznej w Czerewkach.  XVI „ Spotkanie pokoleń” w Czerewkach to ciekawa inicjatywa, która sprawia, że ludzie w różnym wieku mogli zaprezentować swoje talenty.

Była to również świetna okazja do spędzenia  czasu  z drugim człowiekiem. Mogliśmy przeżyć małą podróż w czasie  kiedy wsłuchiwaliśmy się w stare przeboje.  Atmosfera na pikniku była bardzo miła.  Uczestnicy naszego Warsztatu wraz z instruktorami terapii zajęciowej zaprezentowali bardziej nowoczesny taniec hiszpański.

Natomiast Ewa Czerkowska podzieliła się swoim talentem recytatorskim. Poczuliśmy się ciepło przyjęci.  W czasie występów  mogliśmy skosztować pyszności przygotowane przez Dom Pomocy Spłecznej. Dziękujemy za zaproszenie i mamy nadziej, że to nie ostatnie takie spotkanie.

Autor: Agnieszka Pęska

Zdjęcia: Ireneusz Swatko