Centrum Spotkań i Dialogu

Centrum Spotkań i Dialogu w Sokołowie Podlaskim powstało 18 października 2015 roku. CSiD mieści się w budynku Domu Miłosierdzia im. Jana Pawła II Caritas Diecezji Drohiczyńskiej. To nowoczesne miejsce  będące  idealną  odpowiedzią na potrzeby dialogu, stwarzające możliwości współpracy oraz gwarantujące najwyższą jakość usług.

Ideą założenia Centrum Spotkań i Dialogu było utworzenie przestrzeni służącej dialogowi i porozumieniu. Gwarantujemy dobrą atmosferę, która niewątpliwie sprzyja wypracowaniu spójnych stanowisk. Drzwi Centrum są zawsze otwarte a podejmowane inicjatywy stanowią pomost łączący potrzeby zgromadzonych grup lokalnych. Naszym celem jest rozwój i budowanie lokalnego społeczeństwa obywatelskiego.

Nasza sala bankietowej może pomieścić  do 150 osób. Organizujemy  imprezy oprawione przepyszną, tradycyjną i polską kuchnią przygotowaną z najwyższej jakości produktów, pozwolą cieszyć się kulinarnymi doznaniami w stylowo urządzonym wnętrzu. W Centrum Spotkań i Dialogu mogą Państwo zorganizować imprezy okolicznościowe( chrzciny, komunię, imieniny, bankiety), obiady pogrzebowe, konferencje i szkolenia.

Centrum Spotkań i Dialogu dysponuje salą konferencyjną mogącą pomieścić 150 osób w ustawieniu teatralnym. Sala wyposażona jest w niezbędny sprzęt multimedialny. W przerwach uczestnicy mogą odpocząć na terenie pięknego parku ze stawem, który przylega bezpośrednio do budynku.

Posiadamy także miejsca noclegowe które są  położone w przepięknej okolicy na terenie kompleksu pałacowo – parkowego, Oferta naszego ośrodka to 58 miejsc noclegowych, które w pełni zaspokajają potrzeby odwiedzających. Nowo wyremontowane pokoje z łazienkami pozwalają na spokojny wypoczynek w wyjątkowym miejscu.

Centrum Spotkań i Dialogu
ul. Lipowa 84